Om Klinikken

Om Muskler og Ledd Naprapat Klinikk

Muskler og Ledd Naprapat Klinikk drives av naprapat Anders Korodi. Klinikken har lagt på Majorstuen siden 1996 og var blant de første naprapatklinikkene her i Norge.

Navnet på klinikken er også kjent som «Majorstuen Naprapat Klinikk» da det var brandingnavnet i mange år. I 2016 flyttet klinikken til nåværende lokaler, også de beliggende i Majorstukrysset.

Anders Korodi

Studerte på Naprapat högskolan i Stockholm og ble uteksaminert i 1996. Startet klinikk i Oslo senere det året sammen med naprapat Morten Skjønnhaug. I 1998 startet jeg egen klinikk.
Har blant annet videreutdannet meg i dryneedeling, oppdateringskurser og smerte fysio- og nevrologi.

Inspirerende og nyttige erfaringer har f.eks vært et mangeårig samarbeid med smerteklinikken på Rikshospitalet, drevet av Dr. Spiechowicz.

Har arbeidet nært med musikere, toppidrettsmenn/kvinner samt dansere mht. forbyggende og allerede oppståtte muskel og leddproblemer.

Mennesker med stillesittende arbeid, ulike typer smerteproblematikk, idrettsskader, økende bruk av hjemmekontor er bare noe av det jeg behandler.

Gjennom mange år har jeg  utarbeidet gode selvbehandlingsteknikker hvor man selv kan aktivt behandle sine problem både kortsiktig/akutt men også forebyggende. Opplæring i hvordan man lærer seg å tolke kroppens signaler og ut i fra det kunne ta bedre valg i forhold til trening og behandling.